Сирники
Рецептів з приготування напевно стільки, скільки камінців на дні океану
Ми вирішили поділитися, може і не унікальним, але своїм улюбленим і, головне, перевіреним рецептом.

Що головне в сирниках?

Ну, звичайно ж сир! Він повинен бути якісним і свіжим. Від цього буде залежати не тільки смак, але і здоров'я.

Тож почнемо!

Нам потрібно:
  • Беремо 400 г кращого сиру,
  • 2 столових ложки цукру (можна замінити при бажанні), 150 - 200 г солодких ягід,
  • 2 домашніх яйця,
  • 3 - 4 столові ложки борошна
Спосіб приготування:

Сир перетираємо через сито або збиваємо блендером.

Додаємо ягоди. Ми особливо любимо черешні. При чому дробимо їх не в пюре, а дрібними шматочками.

Додаємо цукор, яйця, борошно і перемішуємо до однорідності.

Маса виходить не сильно густа, тому набирати її краще столовою ложкою.

Викласти порцію в тарілку з борошном і ретельно обваляти в ній, формуючи сирник.

Смажити на олії з двох боків до рум'яної скоринки.

Подавати сирники можна з джемом або домашньою сметанкою.

Ось і все. Смачного!